weekbericht n. 1100

31 mei 2024

Beste ouders,

Afgelopen week is klas 5a op kamp geweest. Ondanks het weer hebben ze het heerlijk gehad. Het herfstfeestcomité is druk bezig om de oermotieven rondom dit feest, onder andere: moed, oogst, delen en compassie, concreet vorm te geven.
We hebben er alle vertrouwen in dat het een fijn en zinvol feest gaat worden, wordt vervolgd. Bijgevoegd vindt u de brief met de planning van de getuigschriftuitreiking. Ook de brief over de Vlinderdag is met de oudste kleuters meegegaan.

Met vriendelijke groet,
Het team van Tiliander

Gevonden voorwerpen
De kist met gevonden voorwerpen zit weer erg vol. Komt u gerust eens kijken of er iets van uw kind bij zit. De kist staat in de centrale hal van de school.

T-shirts vakantietoernooi
Hallo ouders en verzorgers,
Graag vraag ik jullie om de schoolshirts die uitgeleend en gebruikt zijn bij vakantietoernooien enz. terug te geven aan school. Op deze manier blijven we genoeg shirts houden om uit te lenen.
Alvast bedankt en fijn weekend.
Met vriendelijke groet Juf Iris

Pleinverkoop klas 6
Aanstaande woensdag 5 juni organiseert klas 6 een pleinverkoop. Om 13.00u zullen op beide pleinen lekkernijen worden verkocht, gemaakt door de kinderen van de zesde klas. De opbrengst is bedoeld voor het kamp. We hopen dat jullie allemaal komen genieten van onze baksels! Tot woensdag!

Concert ouderkoor
Lieve mensen, Op 5 juni geeft het vorig jaar opnieuw opgerichte ouderkoor van Tiliander een klein concert als presentatie aan jullie, en als seizoensafsluiting van een heel gezellig zangseizoen.
Naar goed gebruik maken we hapjes en verzorgen we drankjes voor iedereen die komt. Jullie zijn allemaal welkom tussen 18-19 om te horen waar we mee bezig zijn geweest afgelopen jaar, en natuurlijk ook om mee te doen!
Groetjes van alle leden van het ouderkoor

Agenda:
* Maandag 10 t/m vrijdag 14 juni: School om 13.00u uit
* Woensdag 12 juni: Vlinderdag. Kleuters die niet naar de 1e klas gaan, zijn vrij.
* Vrijdag 21 juni: Sint Jan. Voor de kleuters in de ochtend, voor de lagere school in de avond. Ook voor ouders. School om 13.00u uit.
* Vrijdag 5 juli: Laatste schooldag. Kleuters om 11.45u uit. School om 13.00u uit

Elke woensdag van 20.00u tot 21.00u kunt u in de grote zaal meezingen met het ouderkoor.Loop gerust eens binnen als u het vrijblijvend wilt proberen.